Jaguar F-Pace Forum banner
1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
51 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Anyone had this yet
Turn the car on and off got rid of the message
 

Attachments

·
Registered
Joined
·
51 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Cheers will keep an eye on it :roll:
 

·
Registered
Joined
·
381 Posts
catalyst said:
My old RRS used to do this and it was fine. That's not to say that I would ignore your message.
Ditto my Evoque
 

·
Registered
Joined
·
67 Posts
Had it on an XF, it would jump out of gear and the fault light would show , they had to change the gear box .
 

·
Registered
Joined
·
302 Posts
Just had it on my sons Evoque...... turned out to be a rear diff oil pump fault
Not had it on my F Pace :)
 

·
Registered
Joined
·
1,333 Posts
Evoque did it and knocked out the flappy paddles. Pulled over lock/unlock and cleared it. Dealer checked it fault was logged on the memory but nothing wrong with car. Happened once in 2.5yrs which is acceptable. If only the FP was this reliable!! Everyday ICTP throws something at me!!
 

·
Registered
Joined
·
13 Posts
I had the gearbox fault (and hence unable to select drive) intermittently in my first month of ownership of my F Pace, this morning though I had to turn the car off and on 4 times before it would work. Now I'm worried.

My screen has cracked and I have a few other issues. I'm getting pretty fed up with the lack of service from my local dealership who are not taking the issues seriously at all.
 
1 - 9 of 9 Posts
Top